| | | |
Recent
Country
Category
Login | Register
Share your urbex stories and experiences


Back in Time  
Netherlands

Reports1
First reportDecember 10 2021
by c_r_photography82terug in de tijd
by c_r_photography82 on December 10 2021 09:23 hr CE(S)T   Shortlink to this report: [ https://urbx.be/vyxv ]

Finding out the location
  easy
Access
  easy
Safety
  unsafe
Risk of being seen
  high
General condition of the place
  bad
Traces of vandalism
  none or very few
Good place for taking pictures?
  very good
Did you see other people?
  none or very few


Visit date    November 28 2021 at 13 hr
Visit duration    < 1 hour

de wekker ging om 7 uur, maar was eigenlijk al wakker ik ben altijd enthousiast als we weer een dag op pad gaan, heb er altijd zo'n zin in .
negen uur wilde we weg rijden maar toch nog veen snel naar het toilet ;-) want het was best een stukje rijden .
eenmaal in de auto ging het zo voorbij voor dat we het door hadden waren we de afsluitdijk al over en daar waren we in het prachtige friesland .
we hadden vier locaties door gekregen, twee boerderijen en twee gebouwen
de twee boerderijen waren zo super mooi .
foto 1 t/m foto 3 zijn van de eerste boerderij waar nog hele mooie landbouwwerktuigen staan , de boerderij zelf was al wel al aan de slechte kant maar evengoed super mooie foto's gemaakt .
de tweede boerderij was echt zo'n super toffe locatie .
we hadden de auto iets verderop geparkeerd en moesten ook nog wel een eind rechtdoor lopen langs de buren, je had niet een stukje waar ze ons niet konden zien want inmiddels zaten aan de bomen langs de weg ook al geen bladeren meer aan , even een klein stukje snel wandelen en doken toen de schuur in, even verderop de schuur liepen we door een deur en kwamen ook weer in een schuur terecht maar ik had ook alweer een andere deur gezien maar die zouden we later bekijken en ben toen ook niet verder gegaan.
in de schuur stonden twee tractors , oude fietsen, oude hooibalen en gereedschap tafel met friese klompen
zo super gaaf als je zulke dingen aantreft, kon me daar ook lekker uitleven met foto's maken. het mooiste moest nog komen toen we door deur gingen wat toegang gaf tot het huis , maar mijn man en ik schrokken ons rot, er waren overal natte voetstappen tot een deur met een trap die naar boven leidde die overigens ook al dichtgeslagen was toen we in de schuur foto's aan het maken waren maar wij dachten dat het door de wind kwam. hij vroeg of ik daar al geweest was maar aan de voetafdrukken kon dat onmogelijk mijn afdrukken zijn .
maar even niet naar die deur toe en eerst wat foto's maken van de andere kamer, mijn man was wel al om zich heen aan het kijken of iets opvallends zag , nou moment van de waarheid we gingen de deur en op de trap kon je nog steeds de voetstappen zien , ik liet mijn man ook maar voorop lopen en hij ging de de verdieping even bekijken en er bleek echt niemand te zijn , ik heb nog snel even wat geweldige foto's gemaakt maar het voelde toch niet zo heel prettig had echt het gevoel dat er iemand was :-(
maar het was wel een super gave locatie.
In de auto waren we echt een theorie aan het bedenken van wat dat nou was en waar die voetafdrukken vandaan kwamen ze waren immers nog vers, was gewoon een gekke ervaring op dat moment
we hebben wel een fantastische dag gehad in prachtige frieland ....... wordt vervolgd :-)

  Text and photos are by c_r_photography82. Click here to see c_r_photography82's profile and other reports.

    Send a message to c_r_photography82